Telefoonnummer 0800-7777 112

24 uur loodgieters, spoed of geen spoed!

slide
slide

Bel gratis:

Verstopping Utrecht

Verstopping Utrecht: Dag en nacht 7 dagen per week kunt u ons bellen bij een verstopping in Utrecht via het gratis telefoonnummer: 0800-7777112.

De volgende verstopping lossen wij op:

 

Loodgieterservice 24/7 Verstopping Utrecht

Onze Loodgieterservice Utrecht staat dag en nacht klaar voor alle denkbare verstoppingen en lekkages in Utrecht. Een verstopping kan door veel oorzaken ontstaan. De meeste verstoppingen welke wij tegen komen zijn de verstoppingen door oude leidingen. Deze gaan van binnenuit afbrokkelen en veroorzaken een hardnekkige verstopping in de afvoer buizen. Daarnaast worden er veel verstoppingen veroorzaakt door spullen welke niet in een afvoerbuis thuis horen. Het meest bekende geval is natuurlijk overmatig gebruik van toilet papier of het doorspoelen van andere zaken welke eigenlijk in het prullenbakje naast het toilet thuis horen.

Om een verstopping op te lossen gebruikt de Loodgieterservice Utrecht de modernste apparatuur. Wij kunnen met kleine cameraatjes het riool of de afvoerbuis in gaan en zo op beeld krijgen waardoor een verstopping veroorzaakt wordt. Het voordeel van deze techniek is dat wij sneller een verstopping kunnen opsporen (tijd scheelt uiteraard geld) en dat we direct kunnen zien waardoor de verstopping veroorzaakt wordt. Een verstopping welke veroorzaakt wordt door papier moet anders aangepakt worden als een verstopping welke veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld een blokkade van het riool door oude leidingen.

Wilt u een verstopping laten oplossen door onze loodgieterservice Utrecht? Neem dan 24/7 geheel kosteloos contact op met onze vakmensen via telefoonnummer 0800-7777112.

 

Verstopping Utrecht