Telefoonnummer 0800-7777 112

24 uur loodgieters, spoed of geen spoed!

slide
slide

Bel gratis:

Loodgieter diensten

Loodgieter diensten: Heeft u direct een loodgieter in Utrecht nodig bel dan ons gratis telefoonnummer: 0800-7777112, dag & nacht ook in het weekend.

Loodgieter service Utrecht

Heel vervelend wanneer u thuiskomt van een werkdag en u heeft geen warm water of nog erger u heeft een lekkage aan uw dak of er is een waterleiding gesprongen. Voor dit soort calamiteiten wordt loodgieter service Utrecht gebeld. Ook lossen wij verstoppingen op aan riolering of afvoer. Spoelt het water in uw toilet niet meer weg of het water van uw vaatwasser? Geen probleem, loodgieter service Utrecht kan snel ter plaatse zijn, ook in het weekend en op feestdagen!

24 uur loodgieter service is speciaal gericht op spoed reparaties, 7 dagen per week dag & nacht.

U kunt ons bellen voor het verhelpen van:

Wij installeren ook keukenapparatuur of de wasmachine en droger. Onderhoud, vervanging, vernieuwing of een storing aan uw CV installatie kunnen wij ook voor u uitvoeren.

Loodgieter diensten 24 uur

Heeft u nu een probleem waar u direct met spoed een loodgieter bij nodig heeft? Onze loodgieter service Utrecht staat dag en nacht klaar om direct te hulp te schieten. U kunt bij ons terecht voor alle denkbare loodgieter diensten. Lekkage, verstopping of rioolproblemen? neem contact met ons op en wij komen direct naar u toe.

Bij calamiteiten komen wij altijd zo snel mogelijk naar u toe.

Loodgieter Utrecht staat 24/7 voor u klaar! Bel gratis: 0800-7777112

Loodgieter diensten